STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Δοκιμασίες για ΑΕΚ και Άρη, εύκολο έργο οι "αιώνιοι"

Δοκιμασίες για ΑΕΚ και Άρη, εύκολο έργο οι "αιώνιοι"
EUROKINISSI

Με τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League. Εντός έδρας Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, δύσκολες αποστολές για ΑΕΚ και Άρη.

Επιστροφή στη δράση για τη Stoiximan.gr Basket League. Το απόγευμα του Σαββάτου (02/12) ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα του Προμηθέα Πατρών, που είναι η ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Άρης δεν θα έχει στη σύνθεση του τον Βον που αποχώρησε, ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί ενισχυμένος με τον Γκος , ενώ οι Ροδίτες έχουν πλέον μία επιπλέον λύση με την προσθήκη του Τσαλμπούρη από την ΑΕΚ.

Ακόμα, κομβικής σημασίας αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Κύμη. Τόσο ο Ιστορικός -που έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης τις τελευταίες εβδομάδες- όσο κι η Κύμη -που ενισχύθηκε με τους ΜακΦάντεν και Κάιζερ - είναι στο 0-6, επομένως χρειάζονται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα. Το ματς θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, λόγω τιμωρίας του Πανιωνίου.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνει το επίσης πολύ σημαντικό ΓΣΛ - Ρέθυμνο, ενώ την Κυριακή η ΑΕΚ -με τον Βασίλη Καββαδά για πρώτη φορά στη δωδεκάδα της- δοκιμάζεται στην έδρα του φορμαρισμένου Λαυρίου κι ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κόροιβο. Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται το με την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στα Τρίκαλα.

STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 02/12

16:30 Προμηθέας - Άρης (ΕΡΤ1)

18:30 Πανιώνιος - Κύμη (Κ.Θ., ΕΡΤ1)

18:30 ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ1)

18:30 ΓΣΛ - Ρέθυμνο (ΕΡΤ1)

Κυριακή 03/12

17:00 Λαύριο - ΑΕΚ (ΕΡΤ1)

18:00 Ολυμπιακός - Κόροιβος (Cosmote Sport 4)

20:00 Παναθηναϊκός - Τρίκαλα (Cosmote Sport 5)

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ