STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Δίνουν τα χέρια ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ για τη Stoiximan.gr Basket League

Δίνουν τα χέρια ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ για τη Stoiximan.gr Basket League

Είναι πλέον σχεδόν δεδομένο. ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ δίνουν τα χέρια για να πάρει το κρατικό κανάλι τα δικαιώματα των 11 αγώνων της Stoiximan.gr Basket League τη σεζόν 2017-18.

Αυτό που διαβάσατε στις 10 Ιουλίου 2017 στο Sport24.gr , είναι πλέον ένα βήμα μακριά από την επισημοποίησή του. Ανθρωποι της ΕΡΤ και του ΕΣΑΚΕ συναντήθηκαν σήμερα (21/8) στο Ραδιομέγαρο της Λεωφόρου Μεσογείων και όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της μπασκετικής λίγκας, μένουν λεπτομέρειες ώστε το κρατικό κανάλι να πάρει τα δικαιώματα της Stoiximan.gr Basket League για την περίοδο 2017-18.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Ψαρράκης και ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Κονδύλης εκπροσώπησαν την διοργανώτρια Αρχή, ενώ ο Διευθύνοντας Σύμβουλος Βασίλης Κωστόπουλος και ο Γενικός Συντονιστής Ειδήσεων Βασίλης Ταλαμάγκας την ΕΡΤ.

" Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και διαπιστώθηκε κοινή πρόθεση για συνεργασία προκειμένου να μεταδίδονται από τη νέα σεζόν οι εντός έδρας αναμετρήσεις των 11 ΚΑΕ της Stoiximan.gr Basket League, για τις οποίες διαπραγματεύεται ο ΕΣΑΚΕ, από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ, η οποία αποτελεί εδώ και δεκαετίες το τηλεοπτικό σπίτι του μπάσκετ" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός κεντρικής διαχείρισης βρίσκονται ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ που έχουν συνάψει ξεχωριστές συμφωνίες για την παραχώρηση των δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων τους για την Α1. Κάτι που όπως είχατε επίσης διαβάσει στο Sport24.gr την 1η Αυγούστου , δεν ενόχλησε ποτέ την ΕΡΤ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ