STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Όχι ΕΕΑ σε Πανελλήνιο, με 13 ομάδες η Α1!

Όχι ΕΕΑ σε Πανελλήνιο, με 13 ομάδες η Α1!
INTIME SPORTS

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Πανελλήνιο και πλέον το πρωτάθλημα της Α1 θα διεξαχθεί με 13 ομάδες! Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Πανελλήνιος δεν κατάφερε τελικά να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Α1, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε ο φάκελος της ομάδας είναι ανεπαρκής.

Οι "Ολυμπιονίκες", λοιπόν δεν εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής για την Α1, με αποτέλεσμα να υποβιβαστούν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Έτσι, η αυριανή (7/10) κλήρωση της Α1 στο Κολέγιο Αθηνών θα διεξαχθεί με 13 ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι κάθε αγωνιστική μία θα έχει ρεπό. Σύλλογος από την Α2 δεν μπορεί να ανέβει στην Α1, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη στην δεύτερη αγωνιστική.

Η ενημέρωση από την ΕΕΑ...

Διαβάστε την ενημέρωση από την ΕΕΑ: " Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Αφού εξέτασε το φάκελο της ΚΑΕ Πανελλήνιος αποφάσισε τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής της, στο Πρωτάθλημα Α1 Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης".

...η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει ότι στην κληρωτίδα αύριο το απόγευμα (Παρασκευή, 7/10) θα μπουν 13 ομάδες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Μετά τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ΚΑΕ Πανελλήνιος και με σχετική απόφαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, η Basket League ΟΠΑΠ 2011-2012 θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή 13 ομάδων".

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό του Πανελληνίου, Φώτη Τακιανό που περίμενε τους παίκτες του στο γήπεδο για την προπόνηση της ομάδας (18:00), τονίζοντας ότι δεν έχει ακόμα κάποια ενημέρωση από τον σύλλογο.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ