STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Δεκτή η καταγγελία του Ολυμπιακού για τη μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού

Δεκτή η καταγγελία του Ολυμπιακού για τη μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η ΕΕΑ έκανε δεκτή την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Θα κάνουν έφεση οι "πράσινοι". Τι συμβαίνει από εδώ και πέρα.

Εξελίξεις προκαλεί η απόφαση της ΕΕΑ να κάνει δεκτή την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός . Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν προχωρήσει σε σχετική καταγγελία εις βάρος του "τριφυλλιού" με αφορμή τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Από αυτό προκύπτει ανάκληση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι αναμένεται η επίσημη απόφαση για να δούμε πως είναι αυτή γραμμένη. Έτσι θα γίνουν γνωστές οι όποιες συνέπειες (αν υπάρχουν) για το "τριφύλλι".

Η πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΕΑ κάνει λόγο για ανάκληση της μεταβίβασης των μετοχών. Αυτό που μένει είναι -το τονίζουμε γιατί θα καθορίσει τα πάντα από εκεί κι έπειτα- το σκεπτικό αλλά και το πως είναι γραμμένη η απόφαση: " Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός".

Θυμίζουμε πως στις 5 Δεκεμβρίου, η ΕΕΑ είχε εγκρίνει τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Μάνο Παπαδόπουλο, ημέρα που το "τριφύλλι" άλλαξε ουσιαστικά χέρια .

Έφεση ο Παναθηναϊκός

Η αντίδραση από την πλευρά του Παναθηναϊκού θα είναι η προφανής, δηλαδή θα υπάρξει έφεση αφού μιλάμε για πρωτόδικη απόφαση. Έτσι, οι "πράσινοι" θα καταφύγουν άμεσα σε δευτεροβάθμιο όργανο. Όπερ και σημαίνει πως η σημερινή απόφαση της ΕΕΑ δεν σημαίνει το τέλος της υπόθεσης, αλλά προσθέτει ένα ακόμη επεισόδιο σε αυτή. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως σύμφωνα με στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν υφίσταται σενάριο υποβιβασμού της ομάδας, κάτι που για να δούμε αν ισχύει θα πρέπει να μάθουμε το σκεπτικό της απόφασης από την ΕΕΑ.

Αυτό που έλεγαν στην πράσινη ΚΑΕ είναι πως η απόφαση της ΕΕΑ είναι εσφαλμένη και θα προσφύγουν στα αρμόδια δικαστήρια όπου και πιστεύει ότι η απόφαση αυτή θα καταπέσει.

Καμία αντίδραση από τον Ολυμπιακό

Από την πλευρά των "ερυθρολεύκων" δεν υπάρχει αντίδραση για την απόφαση. Κι αυτό γιατί αναμένουν να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης. Αυτό (το αναφέρουμε διαρκώς γιατί ουσιαστικά θα σηματοδοτήσει εξελίξεις) είναι που θα καθορίσει τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση.

Τις επόμενες ημέρες θα βγει το σκεπτικό

Όσον αφορά το... περίφημο σκεπτικό της απόφασης, αυτό θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (27/7) θα έχει εκδοθεί κι από εκεί θα γίνει γνωστό τι και πως.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ