STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αυλαία στους Τελικούς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα (28/5, 21:00) στον πρώτο αγώνα της σειράς των Τελικών της Stoximan.gr Basket League.

Κακά τα ψέματα, το ζευγάρι του τελικού του φετινού Πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League το γνωρίζαμε πριν ακόμα γίνει το πρώτο τζάμπολ της σεζόν. Τώρα ωστόσο ήρθε και η ώρα να βρεθούν ξανά ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αντιμέτωποι σε μία σειρά τελικών.

Στις 21.00 σήμερα (28/5) θα έχουμε το πρώτο τζάμπολ των τελικών ανάμεσα στους δύο "αιωνίους", σε μία σειρά τελικών που περιμένει αρκετός κόσμος με ενδιαφέρον, προκειμένου να δουν πώς θα αντιδράσουν οι δύο αντίπαλοι. Δύο αντίπαλοι που έχουν ήδη αναμετρηθεί 5 φορές φέτος (2 για το Πρωτάθλημα, μία για το Κύπελλο και δύο για την EuroLeague), με τον Ολυμπιακό να μετράει τρεις νίκες (μία στο Πρωτάθλημα εντός έδρας και δύο στην EuroLeague) και τον Παναθηναϊκό δύο νίκες (μία στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο ΣΕΦ και μία στο Πρωτάθλημα εντός έδρας).

Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, αυτό πλέον δεν έχει καμία σημασία για τις δύο ομάδες. Μόνο φέτος εξάλλου μετράνε αμφότεροι από ένα "διπλό" στην έδρα του αντιπάλου, ενώ τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια είχαμε τουλάχιστον ένα "break" σε κάθε σειρά Τελικού!

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Ματ Λοτζέσκι, ωστόσο θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τον Κεμ Μπιρτς και τον Ντόμινικ Ουότερς, αφού ο πρώτος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ο δεύτερος το τράβηγμα που είχε στο πόδι. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα παραταχθεί πλήρης, αφού εδώ και μερικές μέρες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Αντώνης Φώτσης που αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ