STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αυλαία για την 4η αγωνιστική

Αυλαία για την 4η αγωνιστική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (29/10) η Stoiximan.gr Basket League. Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.

Πέντε παιχνίδια, το ένα πιο ενδιαφέρον από το άλλο, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και μάλιστα όλοι οι αγώνες διεξάγονται την ίδια ώρα (17:00)!

Η εκ των πρωτοπόρων και αήττητη ΑΕΚ ταξιδεύει στα Τρίκαλα, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα των Τρικάλων BC Aries, χωρίς τον Ράνταλ Φάλκερ (ίωση) στην σύνθεσή της. Στην Αμαλιάδα, ο τοπικός Κόροιβος υποδέχεται την Δόξα Λευκάδας, ψάχνοντας ακόμα την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα, την ίδια στιγμή που οι Λευκαδίτες, που θα έχουν για πρώτη φορά στην σύνθεσή τους τον Ιλάι Κάρτερ, θέλουν να δείξουν ότι το γεγονός ότι έφτασαν στα όριά του τον Ολυμπιακό την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν απλώς προϊόν τύχης.

Ο ανεβασμένος ΠΑΟΚ που μετράει δύο σερί νίκες στο Πρωτάθλημα - με την δεύτερη να έρχεται στην έδρα του "αιωνίου" αντιπάλου του Άρη - υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας Carna στην PAOK Sports Arena, την ίδια στιγμή που ο Άρης από την πλευρά του βρίσκεται στην Πάτρα για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας. Στην Κρήτη, το Ρέθυμνο Cretan Kings φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Απόλλωνα κόντρα στο μαχητικό Λαύριο DHI.

Η 4η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με τους αγώνες του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Η Hotels την Κυριακή (30/10) και του Παναθηναϊκού Superfoods με την Κύμη Seajets (31/10).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29/10

Κόροιβος - Δόξα Λευκάδας (17:00 - Novaposrts 2/HD)

Προμηθέας Πάτρας - Άρης (17:00 - Novasports 4/HD)

ΠΑΟΚ - Απόλλων Π. Carna (17:00 - Novaposrts 2/HD)

Τρίκαλα BC Aries - ΑΕΚ (17:00 - Novaposrts 2/HD)

Ρέθυμνο Cretan Kings - Λαύριο DHI (17:00 - Novaposrts 2/HD)

Κυριακή 30/10

Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels (17:00 - OTE Sport 4/HD)

Δευτέρα 31/10

Παναθηναϊκός Superfoods - Κύμη Seajtes (18:00 - Novaposrts 2/HD)

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ