STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αρκαδικός ή Κόροιβος για την παραμονή

Αρκαδικός ή Κόροιβος για την παραμονή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η νίκη των Τρικάλων επί του Λαυρίου κι αυτή του Αρκαδικού επί της Καβάλας υπεραπλούστευσαν τα σενάρια που αφορούν στην εξασφάλιση της παραμονής. Αρκαδικός ή Κόροιβος το δίλημμα που υπάρχει για τη δεύτερη θέση του υποβιβασμού.

Ο Αρκαδικός έκανε το καθήκον του στο εντός έδρα παιχνίδι με την Καβάλα, επικρατώντας με 74-68 για να οδηγήσει την ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου στη δεύτερη κατηγορία. Οι "Αργοναύτες" δεν είναι όμως η μοναδική ομάδα που "καθάρισε" με τα σενάρια του υποβιβασμού, αφού το αυτό ισχύει τόσο για το Λαύριο όσο και για τα Τρίκαλα, από τη στιγμή που το σύνολο του Κώστα Φλεβαράκη πήρε το "διπλό" σε βάρος των "κυανοκίτρινων" .

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Κόροιβος δεν τα κατάφερε στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ , τα σενάρια για την εξασφάλιση της παραμονής έχουν ως εξής:

- Ο Αρκαδικός εξασφαλίζει την παραμονή εάν:

1) Κερδίσει την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ

2) Χάσει ο Κόροιβος στην έδρα του από το Λαύριο

3) Χάσουν τα Τρίκαλα εντός έδρας από τον Απόλλωνα Πατρών και ο Αρκαδικός και κερδίσει ο Κόροιβος. Στην τριπλή ισοβαθμία που θα προκύψει μεταξύ των δύο ομάδων, η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου είναι αυτή που υποβιβάζεται.

- Ο Κόροιβος εξασφαλίζει την παραμονή του με το εξής σενάριο:

Στην περίπτωση που θα προκύψει ισοβαθμία ΜΟΝΟ με τον Αρκαδικό. Θέλει δηλαδή δική του νίκη, νίκη των Τρικάλων και ήττα του Αρκαδικού.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ