STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αρης και ΠΑΟΚ συγκρούονται στο Αλεξάνδρειο

Αρης και ΠΑΟΚ συγκρούονται στο Αλεξάνδρειο

Η αναμέτρηση του Αρη με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της Stoiximan.gr Basket League, το οποίο περιλαμβάνει άλλα πέντε παιχνίδια.

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κλέβει την παράσταση από το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League. Ο Αρης και ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο Αλεξάνδρειο (19:15) για 33η φορά σε επίπεδο Basket League, με τον μεν Αρη να μετράει τις περισσότερες νίκες (19) και τον δε ΠΑΟΚ να έχει φύγει με το “διπλό” τέσσερις φορές στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις των δύο ιστορικών ομάδων.

Στις 16:00 θα διεξαχθεί το πρώτο, χρονικά, παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Στη Λευκάδα συγκεκριμένα, εκεί όπου η νεοφώτιστη Δόξα θα φιλοξενήσει στις 16:00 τον Ολυμπιακό, ο οποίος προέρχεται από δύο εμφατικές νίκες επί του Παναθηναϊκού και της Αναντολού Εφές με συνολική διαφορά 49 πόντων!

Από εκεί και πέρα, στη Χαλκίδα ταξίδεψε η ΑΕΚ προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κύμη, ενώ στην Πάτρα ο Απόλλωνας θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη φετινή νίκη του απέναντι στο αήττητο μέχρι τώρα Ρέθυμνο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αναμετρηθούν στη Ρόδο ο Κολοσσός και ο Προμηθέας, ενώ στο Λαύριο η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα.

Μόνο ένα παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Κόροιβο στο ΟΑΚΑ, προσδοκώντας να κάνει το 4 στα 4 στις αναμετρήσεις με την ομάδα της Αμαλιάδας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται μάλιστα να είναι παρών και ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα .

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Δόξα Λευκάδας-Ολυμπιακός 16:00 Novasports 1

Κολοσσός-Προμηθέας Πάτρας 17:00 Novasports 2

Κύμη Seajets-ΑΕΚ 17:00 Novasports 2

Απόλλωνας Carna-Ρέθυμνο 17:00 Novasports 2

Λαύριο DHI-Τρίκαλα 17:00 Novasports 2

Αρης-ΠΑΟΚ 19:15 Novasports 3

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Παναθηναϊκός Superfoods-Κόροιβος 17:00 Novasports 3

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ