STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αποχαιρέτησε με αιχμές ο Καρύδας

Αποχαιρέτησε με αιχμές ο Καρύδας

Ο Σάκης Καρύδας ''κλείδωσε'' την άνοδο του Κόροιβου στην Basket League ΟΠΑΠ με εκείνο το απίστευτο τρίποντο κόντρα στην Καβάλα ωστόσο η νέα σεζόν θα τον βρει μακριά από την Αμαλιάδα όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Το Sport24.gr ενημέρωσε εγκαίρως για την πρόθεση του Σάκη Καρύδα να αποχωρήσει από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, έπειτα από δύο χρόνια στην ομάδα της Ηλείας.

Ο έμπειρος γκαρντ είχε καθοριστική συμβολή στην άνοδο του Κόροιβου στην Basket League ΟΠΑΠ με το τρίποντο στον ''τελικό'' με την Καβάλα ωστόσο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου.

Συγκεκριμένα ο Καρύδας ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κόροιβο, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του κι άφησε σαφείς αιχμές.

''Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας και πιστεύω να έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι αυτά τα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα. Σαν αρχηγός της ομάδας, προσπάθησα για το καλύτερο. Για να κάνω περήφανους εσάς και ολόκληρο τον νομό. Όταν είχα έλθει στην ομάδα, είχα πει ότι στόχος μου είναι σε δυο χρόνια να βρίσκεται στην Α1. Κάποιοι γελούσαν και με έλεγαν τρελό. Τώρα οι ίδιοι με έσπρωξαν στην έξοδο από την ομάδα. Ευχαριστώ τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου γιατί πραγματικά είναι μάγκες και παρά τα προβλήματα, ματώσανε για την ομάδα. Τιμή μου που ήμουν αρχηγός''.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρκαδικό.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ