STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Απορρίφθηκε η καταγγελία του Ολυμπιακού

Απορρίφθηκε η καταγγελία του Ολυμπιακού

Απορρίφθηκε η καταγγελία του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός προκρίνεται κανονικά στα ημιτελικά, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρείται με επιπλέον 5 μήνες.

Ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε την αρχική ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κρίνοντάς την "ως απαράδεκτη" .

Επρόκειτο βέβαια για την αρχική ένσταση που κατέθεσαν οι "ερυθρόλευκοι", κατά τη διάρκεια του αγώνα με το "τριφύλλι". Μία κίνηση που έκαναν για το τυπικό της υπόθεσης στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Γι αυτό και δεν υποστηρίχθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός στη συνέχεια.

Σήμερα (31/10), πάντως, ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε και την καταγγελία των Πειραιωτών για την κατακύρωση του αγώνα υπέρ τους. Παράλληλα επιβλήθηκε νέα ποινή στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς και χρηματικό πρόστιμο στους ''πράσινους''.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή

55/31-10-2014

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Απορρίπτεται η καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για κατακύρωση υπέρ αυτής, του αγώνα Καλαθοσφαίρισης Κυπέλλου με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 9-10-2014, ως απαράδεκτη.

54/31-10-2014

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Επιβάλλεται:

1) Στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ως αθλητικό παράγοντα στον οποίο προγενέστερα επεβλήθη ποινή και ο οποίος υπέπεσε, εντός διετίας από την επιβολή της, σε νέα παράβαση από τις προβλεπόμενες στον παρόντα κανονισμό, ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, διάρκειας πέντε (5) μηνών, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 9-10-2014 και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για την πράξη του Προέδρου της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 44.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.

53/31-10-2014

ΠΑΟΚ

Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ:
α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα και ανάρτηση πανό), πρόστιμο 1.500,00€,
β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€ και
γ) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (πυροδότηση καπνογόνου στην κερκίδα, πυροδότηση βεγγαλικού και κάψιμο καθισμάτων), πρόστιμο 2.400,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΚΑΟΔ της 25-10-2014.

52/31-10-2014

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη κροτίδας εκτός γηπέδου), έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 26-10-2014.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ