STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ανεβαίνει η "κόντρα" για τα πλέι οφ

Ανεβαίνει η "κόντρα" για τα πλέι οφ

Μπαίνοντας σιγά σιγά στην τελική ευθεία της regular season κάθε νίκη μετράει, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την είσοδο στα πλέι οφ. Το σημερινό (18/2) πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Η ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ περιέπλεξε ακόμη περισσότερα τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα, αφού ακόμη και το -τρίτο από το τέλος- Λαύριο έχει αρκετές μαθηματικές πιθανότητες να βρεθεί στα πλέι οφ. Ειδικά αν καταφέρει να ολοκληρώσει τη (νέα) μεταγραφική υπέρβαση που αναζητά με την απόκτηση του Ούρος Σλόκαρ

Λίγη ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ της 19ης αγωνιστικής, το Sport24.gr παρουσιάζει τα τελευταία νέα των ομάδων και όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αρχίσει η δράση σε όλα γήπεδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το σημερινό (18/2) πρόγραμμα

Ρέθυμνο - Λαύριο (Μελίνα Μερκούρη, 18/2 - 16:00): Το "διπλό" επί του ΠΑΟΚ ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία όλων στο Ρέθυμνο, το οποίο παλεύει να μπει στην πρώτη οκτάδα. Από τη στιγμή που ο Τόμας Ντελινινκάιτις προσαρμόστηκε στα δεδομένα της ομάδας, οι Κρητικοί έχουν βελτιώσει αισθητά την εικόνα τους με το παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο να είναι μια καλή ευκαιρία για να μεγαλώσει το σερί των νικών (σ.σ.: έχουν δύο μέχρι στιγμής). Όσον αφορά το Λαύριο, ο Χρήστος Σερέλης θα έχει στη διάθεσή του τον ΝτεΜάριους Μπολντς, ο οποίος προφυλάχθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Τηλεοπτική κάλυψη: -

Ολυμπιακός - Τρίκαλα (ΣΕΦ, 18/2 - 17:00): Από τη στιγμή που ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκει ρυθμό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να χρησιμοποιήσει κι αυτό το παιχνίδι ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τον βάλει ακόμα καλύτερα στο... κλίμα της ομάδας. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να ξεμπερδεύουν άμεσα με τα Τρίκαλα, τα οποία μετρούν τέσσερις σερί ήττες, εν τη απουσία του Όβι Σόκο και του Τζιν Τιγκ. Για τον Βρετανό φόργουορντ/σέντερ τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες αφού το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ πιο σημαντικά.

Τηλεοπτική κάλυψη: OTE Sport 4

Ανεβαίνει η "κόντρα" για τα πλέι οφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απόλλων Πατρών - ΑΕΚ (Περιβόλα, 18/2 - 19:00) : Δεύτερο σερί παιχνίδι με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας για τον Απόλλωνα Πατρών, μετά από αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι "μελανόλευκοι" βρίσκονται σε καλή κατάσταση, θέλοντας να κάνουν μια μικρή υπέρβαση κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία θα παραταχθεί για ένα ακόμη παιχνίδι δίχως τον "άσο" που ζητά τόσο καιρό ο Γιούρι Ζντοβτς. Στην "Ένωση" προσανατολίζονται στην απόκτηση δύο παικτών (γκαρντ και φόργουορντ/σέντερ) κάτι που θα γίνει στο προσεχές διάστημα, πριν αρχίσουν τα ντέρμπι με Άρη, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Τηλεοπτική κάλυψη: Novasports 1

Παναθηναϊκός - Αρκαδικός (ΟΑΚΑ, 18/2 - 19:00): Από τα πιο εύκολα παιχνίδια της χρονιάς για το "τριφύλλι", που θέλει να εντάξει στη νοοτροπία του τον Μαρκίζ Χέινς και τον Έλιοτ Γουίλιαμς. Ο δεύτερος θα κάνει μάλιστα την πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα, με στόχο να μάθει τα... κατατόπια του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού των νέων του συμπαικτών, πριν αρχίσουν τα -πραγματικά- δύσκολα, με ΠΑΟΚ (εκτός) και Φενέρμπαχτσε (εντός). Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, να εντάξουν πλήρως τον Τράβελ Τζόουνς στη λογική της ομάδας και να προετοιμαστούν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τηλεοπτική κάλυψη: Novasports 2

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ