STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αλβέρτης: "Να κάνουμε αυτό που πρέπει με Φενέρ"

Αλβέρτης: "Να κάνουμε αυτό που πρέπει με Φενέρ"

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης στο δ' δεκάλεπτο, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει χρόνος και ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί σε λίγο χρόνο

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει χρόνος ούτε για χαρές, ούτε για στεναχώριες...

Στις δηλώσεις του, ο Έλληνας προπονητής σχολίασε ότι πλέον όλοι σκέφτονται τον καθοριστικό αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε την ερχόμενη Πέμπτη (20/3).

"Ξέραμε ότι τα παιχνίδια μετά την Ευρώπη κρύβουν παγίδες, πόσω μάλλον απέναντι σ' ομάδες διψασμένες ομάδες να παίξουν το καλύτερο δυνατό μπάσκετ. Προσπαθούμε να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας", τόνισε ο 40χρονος κόουτς και συνέχισε:

"Η ομάδα μπόρεσε, έτρεξε, έβγαλε φάσεις στον αιφνιδιασμό. Μέχρι την τέταρτη περίοδο όλα ήταν καλά, μετά λίγο η κούραση, λίγο η έλλειψη συγκέντρωσης έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Οι υποχρεώσεις τρέχουν γρήγορα, δεν υπάρχει χρόνος ούτε για χαρές, ούτε για στεναχώριες. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα μέσα σε λίγο χρόνο.

Το σημαντικό είναι πως η ομάδα είναι μαζί, δυνατή, θα παλέψει. Έχουμε μπροστά μας μία αναμέτρηση με ιδιαίτερη σημασία. Με χαρά θα έχουμε τον Ζέλικο να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, αλλά είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει. Τα παιδιά βρήκαν χρόνο, προσπάθησαν για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό, γιατί προσπάθησε, του εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια".

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε στη συν. Τύπου ο Νίκος Παππάς ο οποίος και σχολίασε: "Ήταν ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντί σε μία αρκετά καλή ομάδα. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε καλά, τρέξαμε, βγάλαμε εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο είχαμε κενά διαστήματα και κάποια ασυνεννοησία στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να μειώσουμε τα προβλήματά μας. Έχουμε μπροστά ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ, θα πάμε για νίκη κι από εκεί και πέρα θα δούμε".

Κουστένης: "Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς"

Στην αντίπερα όχθη, ο Τζίμης Κουστένης σχολίασε: "Να ευχηθώ σιδεροκέφαλος και καλορίζικος στον κόουτς Αλβέρτη. Θέλαμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για μεγάλο χρονικό διάστημα βγάλαμε ενέργεια και πράγματα, που δουλεύαμε στις προπονήσεις εδώ και 15 ημέρες.

Δεν υπάρχει καιρός ούτε για εφησυχασμό, ούτε για χαλαρότητα. Εστιάζουμε όλο το "είναι" μας στους 5 "τελικούς", που θα κρίνουν παραμονή μας στην κατηγορία. Κρατάμε κάποιες συνεργασίες. Στα Ιλίσια γνωρίζουμε πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό".

Τέλος, ο Φώτης Ζούμπος σχολίασε: "Παίζαμε με απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θεωρώ πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μία καλή "προπόνηση" εν όψει συνέχειας. Όλα τα παιχνίδια μπροστά μας είναι "τελικοί", ώστε καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, επειδή ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση για εμάς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ