STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αλβέρτης: "Ήμασταν σοβαροί..."

Αλβέρτης: "Ήμασταν σοβαροί..."
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος ο Φραγκίσκος Αλβέρτης από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Πυλαία. Διαβάστε επίσης τι δήλωσαν Μαρκόπουλος και Τζόουνς

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έδεξε να είναι ικανοποιημένος από την σοβαρότητα που έδειξε ο Παναθηναικός στον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, στάθηκε στην καλή απόδοση που είχε η ομάδα του στο β' και το γ' δεκάλεπτο, ενώ τόνισε πως τόσο τα θετικά στοιχεία όσο και αρνητικά θα τα συζητήσει με τους παίκτες του, εν όψει της συνέχειας.

"Αντιμετωπίσαμε το ματς με σοβαρότητα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και το θετικό είναι πως μπορέσαμε να είμαστε, όπως θέλαμε. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και εμείς ετοιμαζόμαστε πρώτα για το ματς με τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια στην Ευρώπη", τόνισε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε αναφερόμενος στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα που ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος:

"Προτιμώ να κρατήσω τα καλά και τα άσχημα να τα συζητήσω με τους παίκτες μου".

Για το γεγονός ότι ήταν εκδηλωτικός σε κάποιες καλές φάσεις που έβγαλε η ομάδα του: "Ευχαριστιέμαι και εγώ, δεν μπορώ να παίξω πλέον και η ευχαρίστησή μου βγαίνει από αυτό που βλέπω. Οποιαδήποτε ωραία φάση βγαίνει, την γουστάρω και εγώ".

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: "Ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι τα ματς στο ΣΕΦ. Πρέπει να τηρήσουμε αυτά που θα σχεδιάσουμε. Το θέμα είναι να τηρήσουμε το πλάνο και εμείς πάμε, όπως πάντα για την νίκη".

Για το αν υπάρχει επιλογή αντιπάλου, μεταξύ Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ: "Δεν είναι καμιά από τις δύο ομάδες εύκολη. Πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το ματς της Πέμπτης και μετά θα δούμε. Δεν υπάρχει περιθώριο για κάποια επιλογή. Γιατί μερικές φορές κάνοντας μια επιλογή, τα πράγματα πολλές φορές βγαίνουν χειρότερα".

Λάσμε: "Κάναμε αυτό που έπρεπε"

Ο Στεφάν Λάσμε που πέτυχε 20 πόντους εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού: "Ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Κατορθώσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε στις δύο τελευταίες περιόδους και να πάρουμε την νίκη, κάτι που είναι καλό για εμάς. Η δική μου απόδοση εξαρτάται από την ομάδα. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου για να παίξω καλύτερα.

Δεν μπορείς να είσαι ποτέ ικανοποιημένος από το επίπεδο της ομάδας. Πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι. Δεν νομίζω πως είμαστε ακόμη έτοιμοι για τα πλέι οφ αλλά νομίζω πως βαδίζουμε στον σωστό δρόμο".

Μαρκόπουλος: "Μας έβγαλε έξω από το παιχνίδι"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος από την πλευρά του δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός έβγαλε την ομάδα του εκτός ρυθμού: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ξέραμε πως το ματς ήταν δύσκολο και βρήκαμε τον Παναθηναικό σε μια πολύ καλή φάση. Μας έβγαλε ο Παναθηναϊκός έξω από το παιχνίδι και δείξαμε αδυναμίες ιδίως στο τρανζίσιον ντίφενς. Σε ορισμένα σημεία δείξαμε ποιότητα αλλά το θέμα είναι να υπάρχει διάρκεια. Δεν ξέρω αν κάνει καλό η κακό η διακοπή. Μερικές φορές έρχεται χαλάρωση. Δεν έχουμε σχεδιάσει αν κάνουμε φιλικά, θα πρέπει να υπάρχουν και ομάδες".

Τέλος, ο Μαρκ Πέιν δήλωσε: "Ήταν ένα εκνευριστικό παιχνίδι γιατί δεν κάναμε αυτά που σχεδιάσαμε. Ο Παναθηναικός είναι μια αθλητική ομάδα, δεχτήκαμε πόντους μέσα στο καλάθι και τελικά το παιχνίδι δεν μας βγήκε όπως το είχαμε σχεδιάσει".

Για το αν υπάρχει προβληματισμός για την εμφάνιση: "Μετά από κάθε παιχνίδι βλέπεις τις αδυναμίες σου στο βίντεο. Είναι καλό που υπάρχει διακοπή, θα δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι εν όψει της συνέχειας".

Τζόουνς: "Ελπίζω να δουλέψω ως σκάουτερ"

Το παρών στο κλειστό της Πυλαίας, έδωσε ο Μάικ Τζόουνς ο οποίος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: "Είμαι συγκινημένος για το ότι ο κόσμος με θυμάται. Επίσης μου άρεσε η ομάδα πώς έπαιξε. Δεν μπορείς να παίξεις απέναντι στον Παναθηναϊκό των 17 εκ. ευρώ".

Για το ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ φώναξαν το όνομά του: "Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που έπαιξε στην Ευρώπη. Οι οπαδοί κάνουν μια ομάδα. Μου ήρθε να δακρύσω αλλά κρατήθηκα".

Για την σύγκριση του νυν ΠΑΟΚ με αυτόν που έπαιζε: "Η μόνη διαφορά του σημερινού ΠΑΟΚ με τον τότε είναι ο σέντερ. Αυτό νομίζω λείπει από την ομάδα. Με αυτό το μπάτζετ που έχει ο ΠΑΟΚ, είναι καλή η τέταρτη θέση. Δεν έχει κάποιο λόγο να είναι παραπονεμένος ο ΠΑΟΚ με την θέση του".

Για όσα είπε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς: "Λέγαμε πως είχαμε εξαιρετικό κλίμα και πως ήμασταν ομάδα. Είχαμε οικογενειακό κλίμα".

Για τους δύο Αμερικανούς: "Είναι καλό, ο ένας είναι μικρός νομίζω. Θα ήθελα να είναι πιο ενεργητικοί".

Για το αν θα μπορούσε να βοηθήσω ως σκάουτερ: "Έχω δουλέψει με όλες τις ηλικίες. Το ελπίζω αυτό..."

Για το ότι παρακολούθησε τον μαραθώνιο: "Εγώ είμαι 47 και δεν μπορώ να τρέξω 20 λεπτά ενώ άλλοι μεγαλύτεροι έτρεχαν. Ένιωθα άσχημα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ