STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αλλαγή ημέρας στο Παναθηναϊκός-Αρης και ώρας στο Λαύριο-Ολυμπιακός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία ημέρα αργότερα θα διεξαχθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Αρη για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Άλλαξε ώρα το Λαύριο-Ολυμπιακός για την 22η αγωνιστική.

Το πρόβλημα λύθηκε με την ταυτόχρονη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αρη την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο ΕΣΑΚΕ μετέφερε μία ημέρα αργότερα το Παναθηναϊκός-Αρης, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2 Απριλίου στις 18:00 και όχι την 1η Απριλίου, όπως και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι.

Στο μεταξύ, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και την αλλαγή ώρας σε έναν αγώνα της 22ης αγωνιστικής. Πρόκειται για την αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό στις 11/4, ο οποίος αντί για τις 20:30 που είχε προγραμματιστεί αρχικά, ορίστηκε να αρχίσει στις 18:15.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις του ΕΣΑΚΕ:

" Η συνάντηση Παναθηναϊκός Superfoods – Άρης της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα 2/4 και ώρα 18:00, αντί για την Κυριακή 1/4 που είχε οριστεί αρχικά, και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά live από το COSMOTESPORT4HD.

Η αναμέτρηση Λαύριο Megabolt – Ολυμπιακός της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/4 και ώρα 18:15 αντί για τις 20:30 που είχε αρχικά οριστεί. Επίσης, θα καλυφθεί τηλεοπτικά σε παράλληλη μετάδοση από την εκπομπή της ΕΡΤ1, Basket League Show".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ