STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αγωνία για Χάγκινς στον Άρη

Αγωνία για Χάγκινς στον Άρη
Χάγκινς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα πανηγύρια της νίκης - πρόκρισης του Άρη επί της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Α΄ γύρου των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ επισκίασε ο τραυματισμός του Τζαμέλ Χάγκινς.

Η πρόκριση του Άρη επί της Κηφισιάς μπορεί να ήταν το ζητούμενο για τον Δημήτρη Πρίφτη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Α΄ γύρου των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ωστόσο ο τραυματισμός του Τζαμέλ Χάγκινς και ο προβληματισμός για το μέγεθός του ήταν η αμέσως επόμενη σκέψη του έμπειρου τεχνικού.

Ο τραυματισμός του Αμερικανού σέντερ στο 17΄ ήταν επόμενο να "παγώσει" άπαντες στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Σε μία ανύποπτη φάση το πόδι του Χάγκινς φάνηκε πως κόλλησε στο παρκέ και από εκείνο το σημείο και μετά δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως δεν βγήκε από τα αποδυτήρια ούτε για ζέσταμα για το τρίτο δεκάλεπτο και παρακολούθησε όλο το υπόλοιπο του παιχνιδιού από τον πάγκο έχοντας πάγο στο δεξί του γόνατο. Με την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη ο Χάγκινς θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, αύριο Κυριακή για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει υποστεί.

Η πρώτη εκτίμηση ωστόσο δείχνει πως η ζημιά που υπέστη είναι σοβαρή. Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τις υποχρεώσεις του Άρη. Και εν ολίγοις αν ο Δημήτρης Πρίφτης θα μπορεί να τον υπολογίζει από την έναρξη της ημιτελικής σειράς των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Στα συν για τον τεχνικό του Άρη είναι ότι το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς είναι μετά το Πάσχα. Κάτι που σημαίνει ότι ο Χάγκινς έχει σύμμαχό του το χρόνο καθώς μέχρι το επόμενο τζάμπολ μεσολαβούν τουλάχιστον 10 ημέρες.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ