STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αγγέλου: "Μία πολύ μεγάλη νίκη"

Αγγέλου: "Μία πολύ μεγάλη νίκη"
INTIME SPORTS

Πολύ μεγάλη νίκη χαρακτήρισε το θετικό αποτέλεσμα του Άρη κόντρα στην Καβάλα, ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο Άρης νίκησε την Καβάλα στο Αλεξάνδρειο, με τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αγγέλου να τονίζει πως πρόκειται για μία πολύ μεγάλη νίκη.

" Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη. Περιμέναμε αυτή τη συμπεριφορά της Καβάλας γιατί έχει τους παίκτες και τον τρόπο", είπε ο Αγγέλου και πρόσθεσε:

" Ξέρετε όλοι και βλέπουμε από τους αγώνες στην Ευρωλίγκα, κάποιοι βασικοί σκέφονται επόμενα συμβόλαια, υπάρχουν τραυματισμοί, εκνευρισμός. Εκεί πρέπει να υπάρχει ωριμότητα και εμπειρία.

Αλλάξαμε με τον Δήμα τον ρυθμό που είχε καλή παρουσία αμυντικά με δύο κλεψίματα και ψάχνοντας τη δημιουργία με τον Πάσαλιτς στο πρώτο και τον Καραποστόλου στο δεύτερο. Στο τέλος το ευχάριστο ήταν ότι οι αναπληρωματικοί άντεξαν σε ειδικές καταστάσεις.

Συνγώμη από κάποιους που στεναχωρήθηκαν που κερδίσαμε. Κάποια καθίσματα... μιλούσαν, ήταν στεναχωρημένοι με πορεία Άρη από τη μέρα που πρωτοήρθα. Συγνώμη που κερδίσαμε, την επόμενη φορά θα κοιτάξουμε να τους ικανοποιήσουμε".

Σε ερώτηση για το αν η εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη είναι τροχοπέδη για τον Άρη απάντησε λέγοντας: " Για την ιστορία του Άρη, εγώ είμαι φιλοξενούμενος, ο Αλεξανδρής έχει συμμετοχή στο ισχυρό παρελθόν. Νομίζω ότι αυτή τη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση χριεάζεται σπίθα και συσπείρωση.

Όλοι οι άνθρωποι, έχουνε ελλαττώματα, αυτός ο μεγάλος παίκτης έδωσε μάχη να καταξιωθεί και να κερδίσει σεβασμό κέρδισε κόσμο που έχει μείνει με αυτή την ανάμνηση. Τι πιο καλό να τον τιμήσει ο Άρης και να δείξει ότι δεν τον ξέχασε; Υπάρχουν άνθρωποι με 10-12 ώρες δουλειάς, ανυπομονούμε να το ζήσουμε. Δε νομίζω να είναι τροχοπέδη γι' αυτό και γίνεται, εξαρτάται από τη διάθεση να δουλέψει κανείς με αυτά τα προβλήματα".

Κι όσο για τον εκνευρισμό του Μοχάμεντ Πάσαλιτς εξήγησε: " Πρέπει να καταλαβαίνεις αντιδράσεις όπως αυτές, καταλαβαίνω γιατί εγώ κάνω τα μεγαλύτερα λάθη. Μια ομάδα εξαρτάται από τα δυναμικά εγώ, δεν είναι εύκολοο να δεχθούν κάποιο ρόλο.

Ο Άρης παίζει συγκεκρικμένο μπάσκετ, την ευθύνη την έχει ο προπονητής και η κατανόηση είναι η πρώτη αντίδραση. Σεβόμαστε και οφείλουμε σε όλους την πορεία μας".

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είπε: " Για μας ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι. Το κακό ξεκίνημα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο λίγο έλειψε να στοιχίσει. Καταφέραμε να κερδίσουμε, κρατάμε τα καλά στοιχεία και πλέον θα πάμε στον Κολοσσό για να πετύχουμε μία ακόμη νίκη".

Αλεξανδρής: "Στεναχωριόμαστε που δεν κρατήσαμε την ομάδα Α1"

Από την πλευρά της Καβάλας, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε: " Συγχαρητήρια στον Άρη για τη πορεία του. Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς παίξαμε τις τελευταίες ελπίδες μας. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, αυτό που μπορούσαν να παίξουν, το έπαιξαν. Καθοριστικό σημείο για μας ήταν η απώλεια των 11 βολών.

Στεναχωριόμαστε που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1. Η Καβάλα έχει αξιόλογους ανθρώπους, καταπληκτικό κοινό που σέβεται παίκτες και αντιπάλους. Η παραμονή χάθηκε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που για αδιευκρίνιστους λόγους δεν παίξαμε καλά. Και αναφέρομαι στα παιχνίδια με το Περιστέρι και τον Κολοσσό. Εύχομαι στον Άρη να κατακτήσει την 6η θέση.

Είχαμε ατυχή περιστατικά και σε απόδοση και σε τραυματισμούς. Με το Περιστέρι παίξαμε χωρίς τον Μιλόσεβιτς και τον Μίτροβιτς. Σήμερα δεν είχαμε τον Στεφανίδη γιατί έχει πνευμονία και φυσικά στον αγώνα με τον Κολοσσό όπου στο πρώτο ημίχρονο".

Ο Γιάννης Δεμερτζής τόνισε: " Ηρθαμε να διεκδικήσουμε τις τελευταίες πιθανότητες για τη σωτηρία. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, δύο φορές προηγηθήκαμε με διαφορά 10 πόντων, δυστυχώς όμως δεν τη κρατήσαμε. Όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στον πόντο, μένει η πίκρα. Έπαιξαν ρόλο και οι χαμένες βολές. Οι 15 ασίστ είναι δείγμα της ομαδικής προσπάθειας που κάναμε. Πλέον θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ