STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αγγέλου: "Ο Άρης είναι χωνί που σε τραβάει προς τα κάτω η πίεση"

Αγγέλου: "Ο Άρης είναι χωνί που σε τραβάει προς τα κάτω η πίεση"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για την εκτός έδρας νίκη του Άρη επί των Τρικάλων, ενώ στάθηκε και στην πίεση που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Ο Άρης στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr επικράτησε των Τρικάλων και ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στάθηκε στην πίεση που αυτή καλείται να αντιμετωπίσει.

"Ήταν μια νίκη που έπρεπε να κάνουμε. Είμαστε σε μια κατάσταση που όλοι καταλαβαίνουν τι γίνεται. Περιμένουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι μετά τη διακοπή. Οι παίκτες ανταποκρίνονται. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε 4/5 τρίποντα και στο δεύτερο 2/12, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για τακτική. Ο Άρης είναι χωνί που η πίεση σε τραβάει προς τα κάτω… Πρέπει να διαχειριστούμε πολλά, είναι καλό ότι ανταποκριθήκαμε. Η ομάδα των Τρικάλων είχε απουσίες κι αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει", δήλωσε ο προπονητής του Άρη στην κάμερα της ΕΡΤ.

Επίσης, ο Βαγγέλης Αγγέλου ρωτήθηκε για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το πόσες νίκες θα χρειαστεί η ομάδα του για να πάρει τη νίκη: "Πρέπει να σέβεσαι το παιχνίδι, τους κανόνες του. Το πρωτάθλημα τελειώνει σε τρεις αγωνιστικές, όχι στο ματς με τον Πανιώνιο".

O έμπειρος κόουτς στη συνέχεια τόνισε: "Εγώ θέλω να πω ότι ο κ. Γουλιέλμος, ο κ. Ζουλιάμης και ο κ. Καπάζογλου, όπως και οι συνεργάτες τους κάνουν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια με ηχηρή σιωπή. Προσπαθούν με σεμνότητα να βοηθήσουν την ομάδα. Θα μείνουμε σε αυτό το μήνυμα".

Ο Βαγγέλης Αγγέλου κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους "λαβωμένους" παίκτες της ομάδας της ομάδας του, αλλά και στον Λευτέρη Μποχωρίδη: "Ο Αθηναίου ένιωσε ένα τράβηγμα. Ήμασταν οριακά για τον Αθηναίου και τον Μπελ. Δεν ξέρουμε πόσο πολύ τον έχει τραβήξει. Ο γυμναστής φώναζε να μην παίξουν πάνω από 18 λεπτά. Ο Πουλιανίτης με τον Φλιώνη είναι νέα παιδιά κι έχουν να αντιμετωπίσουν το άγχος καριέρας, τη μεγάλη ευθύνη της ομάδας και των καταστάσεων.

Υπάρχουν παίκτες που δεν ξεχωρίζουν για κάτι που έχουν αλλά μπορούν πολλά πράγματα. Είτε στην άμυνα, είτε στη δημιουργία. Ο Λευτέρης, σήμερα, ήταν πολύ καλός και η επιβράβευσή του ήταν τα 2-3 σουτ που έβαλε στην τελευταία περίοδο. Διάβασε σωστά τις φάσεις, είχαμε φάσεις όπου σκοράραμε μετά από 3-4 πάσες αλλά και πάλι το πρόβλημά μας ήταν το ένας εναντίον ενός".

Ο Φώτης Τακιανός από την πλευρά του ανέφερε: "Συγχαρητήρια στον Άρη και καλή δύναμη όσον αφορά τη συνέχεια. Για μας ήταν ένα παιχνίδι το οποίο – όπως και τα τελευταία – είχε τις ίδιες δυσκολίες. Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με σαφώς υψηλότερο κίνητρο και με παίκτες που δεν είχε στον προηγούμενο αγώνα. Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη φετινή σεζόν γιατί η ομαλή λήξη της φετινής χρονιάς θα είναι η παρακαταθήκη για την επόμενη. Μια ομάδα που θα παλεύει κάθε μέρα μπορεί να αρέσει σε κάποιους για να ξαναφέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει. Στο παιχνίδι δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί σε πολλά πράγματα, όπως η προστασία του καλαθιού. Κι όπως γίνεται συνήθως αναλόγως με την πίεση που δέχεται στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο, καταρρέει λόγω δυνάμεων. Αυτά είναι επαναλαμβανόμενα πράγματα, θα τα δούμε και στους επόμενους αγώνες".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ