STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αφιερωμένη στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Αφιερωμένη στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Γιώργος Πρίντεζης αφιέρωσαν τη νίκη στον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε το παρών στο ΣΕΦ, η θέση ακριβώς δίπλα του ήταν κενή, όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φρόντισαν να τον γεμίσουν με χαρά, με τη μεγάλη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού.

" Αφιερώνουμε τη νίκη μας στον Γιώργο Αγγελόπουλο", είπαν με μια φωνή στην κάμερα του OTE TV ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Γιώργος Πρίντεζης: " Πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Είναι αρχή της σεζόν. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, να παίξουμε καλύτερα και να βρούμε τους αυτοματισμούς μας. Είναι σημαντικό ότι κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας", συμμπλήρωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει άνεση και μαξιλαράκι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να βελτιωνόμαστε. Όταν όλοι είναι μαζί τότε μπορούμε να κάνουμε πολλά. Συγχαρητήρια σε όλους".

Ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε: " Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, που δεν κρίνει πολλά. Αντιδράσαμε καλά μετά την άσχημη εμφάνιση με τη Ρεάλ. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον πρόεδρό μας, αυτό είναι το σημαντικότερο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Είναι καινούργια χρονιά. Η περσινή χρονιά πέρασε, τελείωσε με όμορφο τρόπο. Οι απαιτήσεις συνεχίζουν να υπάρχουν. Συνεχίζουμε. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και παίξαμε καλά ως ομάδα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ