STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ - Αρης, πράξη 1η

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (Eurokinissi Sports / ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (Eurokinissi Sports / ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

ΑΕΚ και Άρης κοντράρονται σήμερα (28/5, 18:00) στον πρώτο αγώνα της φάσης των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League, "κουβαλώντας" αμφότεροι πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΑΕΚ και ο Άρης θα κοντραριστούν στην σειρά των μικτών τελικών της Stoiximan.gr Basket League. Έναν χρόνο νωρίτερα το πλεονέκτημα έδρας το είχε ο Άρης, αλλά τώρα το έχει η ΑΕΚ. Όχι βέβαια πως έπαιξε αυτό ρόλο πέρυσι, αφού η ΑΕΚ είχε καταφέρει να κατακτήσει την 3η θέση με 3-1 νίκες.

Η αλήθεια είναι ότι αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν από μικρό έως ανύπαρκτο κίνητρο σε αυτή την σειρά, αφού πρακτικά παίζουν για το γόητρο, αλλά και για να ενισχύσουν τη μεταξύ τους κόντρα που "υποβόσκει" τα τελευταία χρόνια. Αμφότεροι πάντως θα πρέπει να το κάνουν παίζοντας - καταρχάς - στον σημερινό (28/5) πρώτο αγώνα της σειράς (18:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) έχοντας αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, η γηπεδούχος ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί σίγουρα χωρίς τον τραυματία Ντόνι ΜακΓκράθ (θλάση στη μέση), ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ρόκο Λένι Ούκιτς, με αποτέλεσμα να εξετάζει ήδη διάφορα εναλλακτικά σενάρια για το πώς θα καλύψει την θέση του πόιντ γκαρντ . Εκτός έχει τεθεί και ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις υπό το βλέμμα ομάδων του ΝΒΑ.

Ο Άρης από την πλευρά του έχει τόσα πολλά προβλήματα, που θα παραταχθεί με έναν ξένο ! Οι Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς, Ουίλ Κάμινγκς και Τζάστιν Τζάκσον δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών, ενώ τραυματίες θα αγωνιστούν οι Θοδωρής Ζάρας και Βασίλης Καββαδάς, με τους "Κίτρινους" να παρατάσσονται ουσιαστικά με σύνθεση ανάγκης.

Όπως και να έχει βέβαια, με όσα προβλήματα και να παραταχθούν οι δύο ομάδες, είναι δεδομένο ότι θα θελήσουν να πάρουν τη νίκη. Για την ιστορία, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί φέτος αντιμέτωπες τρεις φορές, δύο για το Πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο. Η ΑΕΚ κέρδισε τον πρώτο αγώνα για το Πρωτάθλημα, ο οποίος είχε διεξαχθεί στην έδρα της, με τον Άρη να κερδίζει τους δύο αγώνες που ακολούθησαν στην έδρα του, αποκλείοντας αρχικά την ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου και παίρνοντας μία νίκη γοήτρου την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ