STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ - Αρης, μέρος τρίτο

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στον τρίτο αγώνα της σειράς των μικρών Τελικών της Stoiximan.gr Basket League, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έχουν πολλές τρανταχτές απουσίες. Με νίκη η ΑΕΚ κατακτά την τρίτη θέση, αφού προηγείται με 2-0 στην σειρά.

Οι απουσίες είναι αυτές που έχουν χαρακτηρίσει την σειρά των μικρών Τελικών της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη μέχρι στιγμής. Οι απουσίες θα χαρακτηρίσουν και τον τρίτο αγώνα τς σειράς, αφού αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν γεμάτο απουσιολόγιο.

Ρόκο Λένι Ούκιτς (πρόβλημα στους προσαγωγούς), Ντόνι ΜακΓκράθ (θλάση στους ώμους), Ντούσαν Σάκοτα (ίωση) και Γιώργος Τσαλμπούρης (βρίσκεται στις ΗΠΑ για προπονήσεις) θα απουσιάσουν για την ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς τους Τζάστιν Τζάκσον (πελματιαία απονεύρωση) και Ουίλ Κάμινγκς (κάταγμα στα πλευρά), ενώ αμφίβολοι είναι οι Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς (διάστρεμμα) και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (ενοχλήσεις στη μέση)!

Όπως γίνεται σαφές, πρόκειται για έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες θα κατέβουν με συνθέσεις ανάγκης, στοχεύοντας στο καλύτερο. Η μεν ΑΕΚ θέλει τη νίκη προκειμένου να ολοκληρώσει το "sweep" και να κατακτήσει την 3η θέση με 3-0 νίκες, ο δε Άρης θέλει να δώσει συνέχεια στην σειρά με ένα "διπλό" για να μειώσει σε 2-1.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ