STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ - Αρης, μέρος δεύτερο

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στον δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League (31/5, 17:30), με την "Ένωση" να προηγείται με 1-0 νίκες και τις δύο ομάδες να παρατάσσονται, πάλι, με απουσίες.

Ο πρώτος μικρός τελικός ολοκληρώθηκε χωρίς... δράματα, αφού η ΑΕΚ κέρδισε σχετικά εύκολα με 90-74 και έκανε το 1-0 στην σειρά με τον Άρη. Τώρα όμως η σειρά μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη, εκεί που ο Άρης πάντα μεταμορφώνεται, κάτι που λογικά θα κάνει και στον σημερινό (31/5) δεύτερο αγώνα της σειράς (17:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει κερδίσει δύο φορές την ΑΕΚ εντός έδρας, μία για το Κύπελλο και μία στο φινάλε της κανονικής περιόδου, και πολύ θα ήθελα να "τριτώσει το καλό". Σε αντίθεση μάλιστα με το πρώτο παιχνίδι της σειράς, τώρα θα έχει στην διάθεσή της και τον Ουίλ Κάμινγκς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη γάμπα. Κάπου εδώ βέβαια σταματούν τα καλά νέα για τον Άρη, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι θα παραταχθεί με απουσίες, αφού εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Τζάστιν Τζάκσον και Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς.

Όχι βέβαια πως και η ΑΕΚ δεν έχει τα προβλήματά της. Η "Ένωση" πήγε στην Θεσσαλονίκη χωρίς τον τραυματία Ρόκο Λένι Ούκιτς (πρόβλημα στους προσαγωγούς) τον προσβεβλημένο από ίωση Διονύση Σκουλίδα και τον - ευρισκόμενο στις ΗΠΑ όπου βρίσκεται για προπονήσεις - Γιώργο Τσαλμπούρη, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ντόνι ΜακΓκράθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Αν μάλιστα ο ΜακΓκράθ δεν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί, τότε η ΑΕΚ θα μείνει πάλι με μοναδικό "καθαρό" πλέι-μέικερ τον 18χρονο Δημήτρη Μωραϊτη, με τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Μάικλ Ντίξον να αναμένεται να καλύπτουν επικουρικά την θέση.

Όπως και να έχει βέβαια, με απουσίες ή χωρίς, οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη, ασχέτως αν το μοναδικό κίνητρο είναι το γόητρο. Μένει να φανεί αν ο Άρης θα μπορέσει να κερδίσει για τρίτη φορά φέτος την ΑΕΚ στο "Αλεξάνδρειο" ή αν η "Ένωση" θα καταφέρει να φύγει με το "διπλό", κάνοντας το 2-0 στην σειρά.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ