STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Αδικαιολόγητα νευρικοί"

"Αδικαιολόγητα νευρικοί"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κακή εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως οι παίκτες του ήταν αδικαιολόγητα νευρικοί. Τι δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Δράμα από τον ΚΑΟΔ και γνώρισε την πρώτη του ήττα για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά δεύτερη διαδοχική μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κακή εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας ότι η πρώτη ήττα επηρέασε την δεύτερη, ενώ στάθηκε και στην νευρικότητα των παικτών του.

" Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και τον κόουτς, έκαναν καλή εμφάνιση, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και πήραν μια δίκαιη νίκη. Εμείς ήμασταν αδικαιολόγητα νευρικοί, είχαμε εμφανώς ψυχολογικό πρόβλημα, χάσαμε τα ριμπάουντ ξανά, δεν πηγαίναμε στις διεκδικήσεις, δεν είχαμε τρεξίματα και όσο περνούσε η ώρα ο ΚΑΟΔ έπαιρνε αυτοπεποίθηση και έφτασε σε μια δίκαιη νίκη", είπε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

" Δεν είχαμε κάνει ήττα μέχρι πριν μια εβδομάδα και τώρα κάναμε δύο σερί. Σίγουρα η πρώτη ήττα επηρέασε τη δεύτερη. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε, να δούμε τι δεν κάνουμε καλά αυτό το διάστημα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να επιστρέψουμε στις νίκες. Με εμφανίσεις σαν αυτή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, με εμφανίσεις που είχαμε κάνει στο παρελθόν μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Οι απουσίες, οι ασθένειες και οι τραυματισμοί δεν είναι δικαιολογίες, ειδικά για ομάδες αυτού του βεληνεκούς. Ο Λο παραπονέθηκε για πόνους στο γόνατο πριν το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου είπε ότι δεν μπορεί να παίξει άλλο".

Λοτζέσκι: "Χωρίς ενέργεια στο παρκέ"

Από την πλευρά των παικτών, ο Ματ Λοτζέσκι στάθηκε στο γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν στο παρκέ, χωρίς να βγάλουν ενέργεια: " Νομίζω πως βγήκαμε χωρίς ενέργεια στο παρκέ. Στην αρχή μπορεί να είχαμε το προβάδισμα, αλλά οι αντίπαλοι ήταν κοντά και ένιωθαν πως μπορούν να κερδίσουν και όσο περνούσε ο χρόνος το ένιωθαν περισσότερο. Και όταν προηγήθηκαν άρχισαν πλέον να το πιστεύουν και ακόμη περισσότερο και έτσι έφτασαν στη νίκη".

Μάρκοβιτς: "Τεράστια νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης"

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς δήλωσε: " Το παιχνίδι πήγε όπως ακριβώς θέλαμε. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός ερχόταν από την ήττα στο Κύπελλο και ξέραμε ότι θα εμφανιζόταν είτε πεινασμένος για μια καλή εμφάνιση και νίκη ή θα ερχόταν με κακή ψυχολογία μετά από αυτή την ήττα και τον αποκλεισμό. Τελικά έγινε το δεύτερο και εμείς πετύχαμε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης.

Πιστεύω πως τα παιδιά, ειδικά μετά το πρώτο ημίχρονο, το πίστεψαν πάρα πολύ. Έπαιξαν πάρα πολύ σκληρά από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και πήραμε μια σπουδαία και δίκαιη νίκη. Είχαμε τύχη γιατί ο Ολυμπιακός έχασε πολλές βολές, εμείς ελέγξαμε τα ριμπάουντ και φτάσαμε στο σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος, αλλά όταν κερδίζεις τον Πρωταθλητή Ευρώπης δεν μπορείς να μιλάς για τα λάθη και να τα αναλύεις, αλλά να χαίρεσαι γι’ αυτή την τεράστια νίκη.

Εύχομαι στον κόουτς και τον Ολυμπιακό καλή συνέχεια και καλή τύχη στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρωλίγκα. Δεν αλλάζουμε τους στόχους μας μετά από αυτή τη νίκη, στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Σίγουρα είμαστε πιο αισιόδοξοι. Δεν φτάνει να κερδίζουμε ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός, αλλά και ομάδες που είναι στο δικό μας επίπεδο για να πετύχουμε γρήγορα τον στόχο μας".

Ο Έντιν Μπάβτσιτς είπε: " Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, νομίζω παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και τα καταφέραμε. Αρχίσαμε κατά τη διάρκεια του ματς να πιστεύουμε στη νίκη, παλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Πετύχαμε μια φανταστική νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ