ΜΠΑΣΚΕΤ

3x3 Urban Legends: Φύγαμε για τελικό

3x3 Urban Legends: Φύγαμε για τελικό

Η προκριματική φάση του 3x3 Urban Legends ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πλατεία Πλυτά στα γήπεδα του Γ.Σ. Αρίων Αγίου Αρτεμίου και η συνέχεια θα δοθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (24-26 Ιουνίου) στο τελικό τουρνουά στο Ψυχικό.

Στην κατηγορία Elite νικητές αναδείχθηκαν για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά οι Don Poly (Μελλισαράτος, Χανιάς, Τσιώκος & Στεβοβιτς) κάνοντας μάλιστα και δυο νίκες (μια στον όμιλο και μια στον τελικό) απέναντι στην εθνική ομάδα της Πολωνίας (που αναδείχθηκε δεύτερη και προκρίθηκε επίσης στον τελικό), δείχνοντας έτσι τις διαθέσεις τους! Την τρίτη θέση και επίσης την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του 3x3 Urban Legends κέρδισαν οι KOYKAKI B.C. (Καμπέρης, Δημάκος, Μοσχονάς & Δελής).

3x3 Urban Legends: Φύγαμε για τελικό

Στην κατηγορία Amateur νικητές αναδείχθηκαν οι Κλαρινογαμπροί, δεύτεροι αναδείχθηκαν οι Loosers (είχαν προκριθεί από άλλη διοργάνωση) και τρίτοι, οι οποίοι επίσης προκρίθηκαν για τον τελικό της κατηγορίας Amateur, αναδείχθηκαν οι Aspondyloi!

Η τελική φάση της κατηγορίας Elite του 3x3 Urban Legends θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 3rd Novasports 3x3 Φίλιππος Συρίγος, την Κυριακή 26.06 και αναμένεται συναρπαστική! Στην πραγματικότητα η τελική φάση θα έχει πολύ υψηλό επίπεδο και θα είναι στην πραγματικότητα ένα μικρό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 3x3, καθώς εκτός από τις 7 ελληνικές ομάδες (Don Poly, The Vlamis, Koykaki B.C., Trolls, Beasts, Samba & No Defense), θα συμμετάσχουν αφού προκρίθηκαν από τις αντίστοιχες προκριματικές φάσεις οι Ljubljana (Σλοβενία), Istanbul (Τουρκία), Der Stamm (Γερμανία), Oltenii (Ρουμανία) και η εθνική ομάδα της Πολωνίας! Η νικήτρια ομάδα του 3x3 Urban Legends θα προκριθεί στο FIBA 3x3 World Tour στην Πράγα που θα διεξαχθεί στις 6-7 Αυγούστου!

3x3 Urban Legends: Φύγαμε για τελικό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ