ΜΠΑΣΚΕΤ

3on3 με... Ελπίδα στη Λευκάδα

3on3 με... Ελπίδα στη Λευκάδα

Στη Λευκάδα θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 11 & 12 Ιουλίου το πρώτο 3οn3 streetball tournament, με τα έσοδα να διατίθενται για τις ανάγκες του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία "Η Ελπίδα".

Το πρώτο 3on3 streetball της Λευκάδας θα πραγματοποιηθεί στο νησί του Ιονίου στις 11 και 12 Ιουλίου, στο Πάρκο Παραλίας. Η διοργάνωση, για την οποία είναι υπεύθυνοι οι Νίκος Πέττας και Θεοδόσης Βαφιάς, θα διαθέσει τα έσοδα για τις ανάγκες του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία "Η Ελπίδα".

Οι αγώνες θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα πιστοποιημένα από τη FIBA, με μπασκέτες ολυμπιακού τύπου, φωτεινούς πίνακες, επίσημα χρονόμετρα και χρονόμετρα επιθέσεων. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος θα χωριστούν σε κατηγορίες αναλόγως με την ηλικία του μεγαλύτερου σε ηλικία παίκτη που αγωνίζεται στην ομάδα. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να διαμορφώσουν τις κατηγορίες και το πρόγραμμα ανάλογα με τις συμμετοχές, τη δυναμικότητα και τη διαθεσιμότητα των συμμετεχόντων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά δώρα, ενώ οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν με special guest stars σε ένα αγώνα έκπληξη!

3on3 με... Ελπίδα στη Λευκάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ