ΜΠΑΣΚΕΤ

3on3 Καρπενήσι Mountainball Tournament

3on3 Καρπενήσι Mountainball Tournament

To Καρπενήσι Mountainball 3on3 ειναι 2ήμερο πανελλήνιο τουρνουά με την συμμετοχή στον τελικό επαγγελματιών παιχτών από την BASKET LEAGUE, υπό την αιγίδα του Δήμου Καρπενησίου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Σωματείο Μπασκετ Ατλαντας Καρπενησίου.

Το Καρπενήσι βρίσκεται στα 1.000μ υψόμετρο και μπορεί να υπερηφανεύεται για την 4η καθαρότερη ατμόσφαιρα παγκοσμίως. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί την πρώτη επιλογή για την προετοιμασία ελληνικών και ξένων αθλητικών συλλόγων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κ.ά.) συμπεριλαμβανομένων και της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ.

Φέτος (21/07 - 22/07), σε ένα μοναδικό αθλητικό Σαββατοκύριακο, διοργανώνεται το τουρνουά Καρπενήσι Mountainball 3on3 FIBA endorsed, το οποίο φιλοδοξεί να αλλάξει το πώς βλέπουν οι απανταχού μπασκετικοί το καλοκαίρι.

Ένα πανελλαδικό μπασκετικό event, στο οποίο οι νικητές θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο FINAL FOUR-Main event με επαγγελματίες παίχτες της Stoiximan.gr Basket League.

Το Mountainball θα γίνει στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Καρπενησίου και του σωματείου μπάσκετ Άτλαντας Καρπενησίου.

Το τουρνουά θα πλαισιώσει ένας μοναδικός διαγωνισμός τριπόντων.

Tο HallofBrands.gr χορηγός του τουρνουά φέρνει αποκλειστικά για τον διαγωνισμό τριπόντων το πρώτο Shooting GUN στην Ελλάδα στα πρότυπα των προπονήσεων του NBA.

3on3 Καρπενήσι Mountainball Tournament

Οι συμμετοχές άνοιξαν:

- στο επίσημο site του τουρνουά (κλικ ΕΔΩ)

- μέσω facebook (κλικ ΕΔΩ)

- μέσω Μηνύματος στο 6936626953 και 6947720550

στέλνοντας όνομα, τηλέφωνο, αριθμό παιχτών, διεύθυνση email και όνομα ομάδας

Χορηγός επικοινωνίας: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ