ΜΠΑΣΚΕΤ

3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας

3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας

Η Πρέβεζα αναμένεται να "φορέσει τα καλά της" τον Ιούλιο, αφού θα φιλοξενήσει για 6η συνεχόμενη χρονιά στο τουρνουά 3 on 3 "Στάθης Παρούσης".

Το Σωματείο "Νικόπολη Πρέβεζας" θα διοργανώσει για 6η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 "Στάθης Παρούσης". Πρόκειται για ένα τουρνουά που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Πρέβεζας, ενώ είναι και ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα τουρνουά μπάσκετ της χώρας.

Κάθε χρόνο το συγκεκριμένο τουρνουά προσελκύει περισσότερους από 600 αθλητές (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) όλων των ηλικιών και περισσότεροι από 2000 επισκέπτες παρευρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής τις ημέρες του τουρνουά.

Την περσινή χρονιά μάλιστα έδωσαν το "παρών" οι κ.κ. Βαγγέλης Αλεξανδρής, Σούλης Μαρκόπουλος, Ευθύμης Ρεντζιάς και Αναστάσιος Πηλοϊδης. Παράλληλα με την διεξαγωγή του τουρνουά λαμβάνουν χώρα και μία σειρά από λοιπές αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως διάφορα σεμινάρια καλαθοσφαίρισης με ομιλητές τους επίσημους καλεσμένους του τουρνουά. Επίσης, διεξάγονται πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως μουσικάevent και εικαστικές εκθέσεις και λοιπά.

Τέλος, κάθε χρόνο το τουρνουά δείχνει τον κοινωνικό του χαρακτήρα βοηθώντας εμπράκτως τις ευπαθείς ομάδες που διαβιούν στην περιοχή. Τα προηγούμενα χρόνια παρείχε σημαντική στήριξη στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας, στους πρόσφυγες που διαμένουν στο Κέντρο φιλοξενίας Πετροπουλάκης στην Φιλιππιάδα και στην ΜΚΟ ΦΛΟΓΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ