ΜΠΑΣΚΕΤ

13 μηνύματα για το Νο. 13

13 μηνύματα για το Νο. 13

Εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου και του γυναικείου μπάσκετ, ξένα media, παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι ευχήθηκαν στον Δημήτρη Διαμαντίδη μέσω των social media. Το Sport24 ξεχώρισε 13 μηνύματα για το “Νο. 13”.

Η βραδιά ήταν όλη δική του. Το Νο. 13 αποσύρθηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε όπως του άξιζε έναν από τους σπουδαιότερους -αν όχι ΤΟΝ σπουδαιότερο- Ελληνες αθλητές που φόρεσαν ποτέ την πράσινη φανέλα.

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν δεκάδες. Ο Γιώργος Μπόγρης δανείστηκε το φινάλε του “The End” των Doors για να αποχαιρετήσει τον Διαμαντίδη. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς τον αποκάλεσε “γιατρό του μπάσκετ”, o Λάζαρος Παπαδόπουλος του έδωσε ένα... φιλί στο μάγουλο και ο Σόνι Γουίμς τράβηξε ένα μέρος της βραδιάς σε video, το οποίο ανέβασε και στο Instagram.

Το “αντίο” στον Διαμαντίδη είπαν ακόμα ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Ιαν Βουγιούκας και ο Νίκος Ζήσης, τρεις συνοδοιπόροι του στην εθνική ομάδα, αλλά και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ακόμα και ξένοι αθλητές ή άλλων αθλημάτων είχαν κάτι να αναρτήσουν για τον “Μήτσο”. Από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Ζέκα, μέχρι τον Γιόνας Ματσιούλις και την Σέρβα γκαρντ Νεβένα Γιοβάνοβιτς. Πολλές ήταν επίσης οι αντιδράσεις στα media του εξωτερικού, από απλούς φιλάθλους, ακόμα και από άλλες χώρες. Το Sport24 ξεχώρισε 13 μηνύματα για τον “3D”.

13 μηνύματα για το Νο. 13

This is the end, my only friend, the end It hurts to set you free But you'll never follow me The end of laughter and soft lies The end of nights we tried to die This is the end..... Θα διορθώσω το Μότο της ημέρας και θα πω legends are forever! Χωρις να το θέλεις, χωρις να το κυνηγάς, παίζοντας πάντα για τους άλλους, κατάφερες να τους προσπεράσεις. Τεράστια τιμή να περάσω 2 χρόνια της καριέρας μου δίπλα σου! Η παρακαταθήκη που αφήνεις τεράστια! Οτι καλύτερο για την νέα αρχή στην ζωή σου και εύχομαι να μην νοσταλγείς την παλιά!! #diamondsareforever #legendsareforever #3d #oneofthebest

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης George Bogris (@bogrinho) στις

It was an honor to play with you and learn from you DD

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jonas Mačiulis (@jonasmaciulis8) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ